Diensten

Afsluitingen

Uw hekwerk vakkundig geplaatst

De tijd dat een afsluiting een louter functioneel doel had, ligt al een tijd achter ons. Naast privacy en bescherming voor uw gezin en huisdier, zorgt de juiste afsluiting of omheining van uw tuin, meer en meer voor de finale en persoonlijke toets aan uw tuin.
Dobias Koudijzer houdt bij de keuze van het type afsluiting steeds rekening met de stijl van uw tuin en uw huis en zorgt voor de levering en plaatsing van verschillende types afsluiting.

Volop keuze in materialen volgens uw stijl en budget

Een houten tuinafsluiting of hek rondom uw tuin zorgt voor bescherming en privacy. Een houten omheining is eveneens een mooie blikvangers in uw tuin die u kan gebruiken om uw tuin mee in te delen en er zo structuur in te brengen. Dobias Koudijzer plaatst houten tuinafsluitingen in alle mogelijke hoogtes. Wij passen de afmetingen volledig aan aan uw wensen. Wilt u graag een combinatie van een laag houten hek met een hoge houten tuinafsluiting? Dan kan dat.

Voor uw omheiningen kan u ook kiezen uit verschillende houtsoorten: afromosia, padoek, iroko, azobé, … Wij werken altijd met kwalitatief hout. Kiest u brede planken of smalle latjes? Horizontale of verticale afwerking? Bijna alles is mogelijk. Wij zorgen voor alle nodige werken vooraf en voor een perfecte afwerking. Grondwerken, elektriciteitsvoorziening, plaatsen van deuren, … Dobias Koudijzer werkt uw houten omheining af zoals u dat wenst.

Een effectieve en relatief goedkope wijze om de tuin te omheinen is het plaatsen van een draadafsluiting. Een draadafsluiting vormt een dichte en ondoordringbare afsluiting van de tuin. Door deze te laten begroeien met klimop of er een kokosmat of worteldoek tegen te plaatsen, krijgt u bovendien de nodige privacy.
Naar wens kan u Dobias Koudijzer de draadafsluiting aan de onderzijde laten uitvoeren met een betonplaat. Deze kan een hoogteverschil tussen twee tuinen opvangen en sluit de onderkant hermetisch af.

De meest natuurlijke en meest duurzame tuinafsluiting is het aanplanten van een haag. Hiervoor zijn verschillende haagplanten geschikt. Dobias Koudijzer adviseert u graag vrijblijvend in het maken van die keuze die het best bij u past.

  • Transparante prijzen
  • Streven naar perfectie
  • Jarenlange ervaring
  • Jong & dynamisch
  • Naleven van afspraken
  • Correcte offertes